libreja
  • Search
    • Search
    • Book request
    • Categories
    • Subject group
  • FAQ/Help
    • FAQ / Help
    • Check ISBN
  • Language selection
    • German
    • English
    • Spanish
    • Danish
    • Estonian
    • Finnish
    • Latvian
    • Norwegian
    • Russian
    • Swedish
  • Forgot password?
  • Login

¬Das¬ schönste Rind : Anleitung zur Beurteilung der Körperbeschaffenheit des Rindviehs nach wissenschaftlichen und praktischen Gesichtspunkten.

Media type:Book
Short title:¬Das¬ schönste Rind : Anleitung zur Beurteilung der Körperbeschaffenheit des Rindviehs nach wissenschaftlichen und praktischen Gesichtspunkten.
Author/Other person:Kraemer, Adolf
Author's name abbreviation:Kra
Publisher:Paul Parey, Berlin
Edition:4. Aufl., published in 1925
Cover:309 S. ; 84 Textabb. u. 4 Kuns, 309 pages
Subject group:C | 1545–1945 » C.03 | 1545-1945 | Tierische Erzeugung
Subject headings:Rind; Anleitung; Aussehen; Beurteilung; Körper
Categories:Ratgeber, Rind, Nachschlagewerk
Loan period:no data / no data
Library:WBL
Availability:1 copies (available, immediately available, 0002312)
  • Total
  • Available
  • Lent
  • Overdue
  • Reservations
  • Equipment
  • References
Copy No.ASCShelfmarkAddition to ShelfmarkEntry DatePurch. DatePriceBorrowed by1 to 1 from 1
0002312 C.03-490   - - - -
per page

Partner: Karlsruher Institut für Technologie Center für Innovation und Entrepreneuship Erasmus for Young Entrepreneurs
Imprint - Privacy