libreja
  • Søk
    • Søk
    • Book request
    • Kategorier
    • Saksgruppe
  • FAQ/Hjelp
    • FAQ / Help
    • ISBN-søk
  • Language selection
    • German
    • English
    • Spanish
    • Danish
    • Estonian
    • Finnish
    • Latvian
    • Norwegian
    • Russian
    • Swedish
  • Glemt passordet?
  • Login

Vollständige Kartoffelküche. Anleitung zum Zubereiten der verschiedensten Kartoffelsuppen, Knödel,Nudel, Strudel, Pasteten, Gemüse, Salate etc.

Medietype:Bok
Tittel:Vollständige Kartoffelküche. Anleitung zum Zubereiten der verschiedensten Kartoffelsuppen, Knödel,Nudel, Strudel, Pasteten, Gemüse, Salate etc.
Author/Other person:Aabel, Maria
Forfatter forkortet:Aab
Forlag:J. Rath, Backnang
Utgave:154.-160. Tausend
Bind:75 Sider
Saksgruppe:C | 1545–1945 » C.06 | 1545-1945 | Hauswirtschaft und Garten
Slagord:Zubereitung; Kartoffel
Kategorier:Kochbücher, Politik & Geschichte, Nachschlagewerk
Låneperiode:ingen info / ingen info
Bibliotek:WBL
Tilgjengelighet:1 Stykk (tilgjengelig, umiddelbart tilgjengelig, 0000235)
  • Total
  • Available
  • Lent
  • Overdue
  • Reservations
  • Equipment
  • References
Copy No.ASCShelfmarkAddition to ShelfmarkRegistreringKjøpsdatoKjøpsprisBorrowed by1 til 1 fra 1
0000235 C.06-116   - - - -
per side

Partner: Karlsruher Institut für Technologie Center für Innovation und Entrepreneuship Erasmus for Young Entrepreneurs
Forlag - Personvern