Medietype: | Bog |
Titel: | Qualitätsfragen und Beurteilungsgrundsätze für Käse |
Author/Other person: | Hans Mayer-Dietfurt |
Forfatterforkortelse: | Han |
Corporation: | Süddeutsche Molkerei-Zeitung |
Forlag: | , Kempten |
Omslag: | 32 Sider |
Emnekategori: | D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft |
Sprog: | German |
Søgeord: | Käse; Beurteilung; Qualität; Produktion |
Kategorier: | Ratgeber, Nachschlagewerk, Milchwirtschaft |
låneperiode: | k.A. / k.A. |
Bibliotek: | WBL |
Tilgængelighed: | 1 Styk (tilgængelig, tilgængelig med det samme, 0002740) |
Copy No.![]() | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Registrering | Købsdato | Købspris | Borrowed by | 1 til 1 fra 1 | |
0002740 | D.06-371 | - | - | - | - |