Mediju tips: | Grāmata |
Tituls: | Kochen unter Druck : Die Wirtschaftlichkeit des Verfahrens und sein Einfluß auf den Vitamingehalt verschiedener Gemüse |
Band: | Landwirtschaft-Angewandte Wissenschaft |
Author/Other person: | Stübler, Elfriede; Thumm, G. |
Autora saīsinājums: | Stü |
Corporation: | Zacharias, Rosemarie; Bundesministerium für Ernährung, Landwirtschaft und Forsten in Zusammenarbeit mit dem Land- und Hauswirtschaftlichen Auswertungs- und Informationsdienst |
Izdevniecība: | Landwirtschaftsverlag GmbH, Münster-Hiltrup |
Izdevums: | nācis klajā 1955 |
Viens sējums: | 47 Lappuses |
Preču grupa: | B | Landwirtschaftsverlag Münster |
Atslēgvārdi: | Kochen; Dampfgaren; Vitamine; Hauswirtschaft |
Kategorijas: | Kochbücher, Politik & Geschichte, Ratgeber, Nachschlagewerk |
Lietošanas termiņš: | k.A. / k.A. |
Bibliotēka: | WBL |
Pieejamība: | 1 Gabals (pieejams, pieejams nekavējoties, 0002830) |