Medietyp: | Bok |
Titel: | Mikrobiologie der Butter : Ein Handbuch für Milchwissenschaftler, Molkereifachleute, Studierende der Milchwirtschaft, Nahrungsmittelchemiker und Hygieniker |
Band: | 46 |
Author/Other person: | Demeter, Karl J. |
Författarförkortning: | Dem |
Förlag: | Eugen Ulmer, Stuttgart |
Upplaga: | utgivna 1956 |
Bokband: | 316 Sidor |
Ämnnesgrupp: | D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft |
Uppslagsord: | Butter; Mikrobiologie |
Kategorier: | Milchwirtschaft |
Utlåningstid: | i.u. / i.u. |
Bibliotek: | WBL |
Tillgänglighet: | 1 Antal (finns, tillgänglig direkt, 0002702) |
Copy No. | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Registrering | Köpdat. | Köppris | Borrowed by | 1 till 1 från 1 | |
0002702 | D.06-310-46 | - | - | - | - |