Medietype: | Bok |
Tittel: | Mikrobiologie der Butter : Ein Handbuch für Milchwissenschaftler, Molkereifachleute, Studierende der Milchwirtschaft, Nahrungsmittelchemiker und Hygieniker |
Band: | 46 |
Author/Other person: | Demeter, Karl J. |
Forfatter forkortet: | Dem |
Forlag: | Eugen Ulmer, Stuttgart |
Utgave: | publisert 1956 |
Bind: | 316 Sider |
Saksgruppe: | D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft |
Slagord: | Butter; Mikrobiologie |
Kategorier: | Milchwirtschaft |
Låneperiode: | ingen info / ingen info |
Bibliotek: | WBL |
Tilgjengelighet: | 1 Stykk (tilgjengelig, umiddelbart tilgjengelig, 0002702) |
Copy No. | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Registrering | Kjøpsdato | Kjøpspris | Borrowed by | 1 til 1 fra 1 | |
0002702 | D.06-310-46 | - | - | - | - |