Medietype: | Bok |
Tittel: | Allgemeine Grundlagen der Käsereitechnik |
Author/Other person: | Stocker, Wilhelm |
Forfatter forkortet: | Sto |
Corporation: | Deutsche Molkerei-Zeitung |
Forlag: | Volkswirtschaftlicher Verlag GmbH, Kempten |
Utgave: | publisert 1957 |
Bind: | 135 Sider |
Saksgruppe: | D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft |
Slagord: | Käsereitechnik |
Kategorier: | Milchwirtschaft |
Låneperiode: | ingen info / ingen info |
Bibliotek: | WBL |
Tilgjengelighet: | 1 Stykk (tilgjengelig, umiddelbart tilgjengelig, 0002679) |
Copy No. | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Registrering | Kjøpsdato | Kjøpspris | Borrowed by | 1 til 1 fra 1 | |
0002679 | D.06-025 | - | - | - | - |