Meediumi liik: | Raamat |
Pealkiri: | Allgemeine Grundlagen der Käsereitechnik |
Author/Other person: | Stocker, Wilhelm |
Autori lühend: | Sto |
Corporation: | Deutsche Molkerei-Zeitung |
Kirjastus: | Volkswirtschaftlicher Verlag GmbH, Kempten |
Trükk: | ilmunud 1957 |
Üheköiteline: | 135 Lehekülgi |
Teema: | D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft |
Märksõnad: | Käsereitechnik |
Kategooriad: | Milchwirtschaft |
Laenutustähtaeg: | - / - |
Raamatukogu: | WBL |
Saadavus: | 1 Arv (olemas, kohe olemas, 0002679) |
Copy No. | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Loodud | Ostukuup. | Ostuhind | Borrowed by | 1 kuni 1 / 1 | |
0002679 | D.06-025 | - | - | - | - |