Mediju tips: | Grāmata |
Tituls: | Lebensmittelqualität - besondere Fragen bei Fleisch und Brot : AID/DGE - Fortbildungsseminar auf Bundesebene für Fachkräfte in der Ernährungsberatung im Juni 1979 |
Band: | Schriftenreihe Verbraucherdienst |
Author/Other person: | Trurnit, Gisela |
Autora saīsinājums: | Tru |
Corporation: | Flohr, Ulrich |
Izdevniecība: | Landwirtschaftsverlag GmbH, Münster - Hiltrup |
Izdevums: | nācis klajā 1980 |
Viens sējums: | 122 Lappuses |
Preču grupa: | B | Landwirtschaftsverlag Münster |
Atslēgvārdi: | Lebensmittel; Qualität; Fleisch; Brot |
Kategorijas: | Politik & Geschichte, Nachschlagewerk |
Lietošanas termiņš: | k.A. / k.A. |
Bibliotēka: | WBL |
Pieejamība: | 1 Gabals (pieejams, pieejams nekavējoties, 0002538) |