libreja
  • Søk
    • Søk
    • Book request
    • Kategorier
    • Saksgruppe
  • FAQ/Hjelp
    • FAQ / Help
    • ISBN-søk
  • Language selection
    • German
    • English
    • Spanish
    • Danish
    • Estonian
    • Finnish
    • Latvian
    • Norwegian
    • Russian
    • Swedish
  • Glemt passordet?
  • Login

Qualitätsfragen und Beurteilungsgrundsätze für Käse

Medietype:Bok
Tittel:Qualitätsfragen und Beurteilungsgrundsätze für Käse
Author/Other person:Hans Mayer-Dietfurt
Forfatter forkortet:Han
Corporation:Süddeutsche Molkerei-Zeitung
Forlag:, Kempten
Bind:32 Sider
Saksgruppe:D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft
Språk:German
Slagord:Käse; Beurteilung; Qualität; Produktion
Kategorier:Ratgeber, Nachschlagewerk, Milchwirtschaft
Låneperiode:ingen info / ingen info
Bibliotek:WBL
Tilgjengelighet:1 Stykk (tilgjengelig, umiddelbart tilgjengelig, 0002740)
  • Total
  • Available
  • Lent
  • Overdue
  • Reservations
  • Equipment
  • References
Copy No.ASCShelfmarkAddition to ShelfmarkRegistreringKjøpsdatoKjøpsprisBorrowed by1 til 1 fra 1
0002740 D.06-371   - - - -
per side

Partner: Karlsruher Institut für Technologie Center für Innovation und Entrepreneuship Erasmus for Young Entrepreneurs
Forlag - Personvern