| Medietype: | Bok |
| Tittel: | Qualitätsfragen und Beurteilungsgrundsätze für Käse |
| Author/Other person: | Hans Mayer-Dietfurt |
| Forfatter forkortet: | Han |
| Corporation: | Süddeutsche Molkerei-Zeitung |
| Forlag: | , Kempten |
| Bind: | 32 Sider |
| Saksgruppe: | D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft |
| Språk: | German |
| Slagord: | Käse; Beurteilung; Qualität; Produktion |
| Kategorier: | Ratgeber, Nachschlagewerk, Milchwirtschaft |
| Låneperiode: | ingen info / ingen info |
| Bibliotek: | WBL |
| Tilgjengelighet: | 1 Stykk (tilgjengelig, umiddelbart tilgjengelig, 0002740) |
Copy No.![]() | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Registrering | Kjøpsdato | Kjøpspris | Borrowed by | 1 til 1 fra 1 | |
| 0002740 | D.06-371 | - | - | - | - | |||