libreja
  • Søk
    • Søk
    • Book request
    • Kategorier
    • Saksgruppe
  • FAQ/Hjelp
    • FAQ / Help
    • ISBN-søk
  • Language selection
    • German
    • English
    • Spanish
    • Danish
    • Estonian
    • Finnish
    • Latvian
    • Norwegian
    • Russian
    • Swedish
  • Glemt passordet?
  • Login

Käsereitechnischer Ratgeber : Hilfsbuch zur Verhütung und Bekämpfung der Käsefehler

Medietype:Bok
Tittel:Käsereitechnischer Ratgeber : Hilfsbuch zur Verhütung und Bekämpfung der Käsefehler
Author/Other person:Teichert, Kurt
Forfatter forkortet:Tei
Forlag:Verlag der Molkerei-Zeitung, Hildesheim
Utgave:publisert 1942
Bind:232 Sider
Saksgruppe:D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft
Slagord:Käsereitechnik
Kategorier:Milchwirtschaft
Låneperiode:ingen info / ingen info
Bibliotek:WBL
Tilgjengelighet:1 Stykk (tilgjengelig, umiddelbart tilgjengelig, 0002684)
  • Total
  • Available
  • Lent
  • Overdue
  • Reservations
  • Equipment
  • References
Copy No.ASCShelfmarkAddition to ShelfmarkRegistreringKjøpsdatoKjøpsprisBorrowed by1 til 1 fra 1
0002684 D.06-030   - - - -
per side

Partner: Karlsruher Institut für Technologie Center für Innovation und Entrepreneuship Erasmus for Young Entrepreneurs
Forlag - Personvern