Medietype: | Bok |
Tittel: | ¬Die¬ Herstellung von Weichkäsen und halbfesten Schnittkäsen |
Author/Other person: | Lempenauer, Hans |
Forfatter forkortet: | Lem |
Forlag: | Volkswirtschaftlicher Verlag, Kempten |
Utgave: | erw. 3. Aufl. des Büchleins , publisert 1949 |
Bind: | 93 Sider |
Saksgruppe: | D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft |
Slagord: | Weichkäsen |
Kategorier: | Milchwirtschaft |
Låneperiode: | ingen info / ingen info |
Bibliotek: | WBL |
Tilgjengelighet: | 1 Stykk (tilgjengelig, umiddelbart tilgjengelig, 0002676) |
Copy No.![]() | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Registrering | Kjøpsdato | Kjøpspris | Borrowed by | 1 til 1 fra 1 | |
0002676 | D.06-095 | - | - | - | - |