| Medietype: | Bok |
| Tittel: | ¬Die¬ Herstellung von Weichkäsen und halbfesten Schnittkäsen |
| Author/Other person: | Lempenauer, Hans |
| Forfatter forkortet: | Lem |
| Forlag: | Volkswirtschaftlicher Verlag, Kempten |
| Utgave: | erw. 3. Aufl. des Büchleins , publisert 1949 |
| Bind: | 93 Sider |
| Saksgruppe: | D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft |
| Slagord: | Weichkäsen |
| Kategorier: | Milchwirtschaft |
| Låneperiode: | ingen info / ingen info |
| Bibliotek: | WBL |
| Tilgjengelighet: | 1 Stykk (tilgjengelig, umiddelbart tilgjengelig, 0002676) |
Copy No.![]() | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Registrering | Kjøpsdato | Kjøpspris | Borrowed by | 1 til 1 fra 1 | |
| 0002676 | D.06-095 | - | - | - | - | |||