| Mediju tips: | Grāmata |
| Tituls: | Lebensmittelqualität - besondere Fragen bei Fleisch und Brot : AID/DGE - Fortbildungsseminar auf Bundesebene für Fachkräfte in der Ernährungsberatung im Juni 1979 |
| Band: | Schriftenreihe Verbraucherdienst |
| Author/Other person: | Trurnit, Gisela |
| Autora saīsinājums: | Tru |
| Corporation: | Flohr, Ulrich |
| Izdevniecība: | Landwirtschaftsverlag GmbH, Münster - Hiltrup |
| Izdevums: | nācis klajā 1980 |
| Viens sējums: | 122 Lappuses |
| Preču grupa: | B | Landwirtschaftsverlag Münster |
| Atslēgvārdi: | Lebensmittel; Qualität; Fleisch; Brot |
| Kategorijas: | Politik & Geschichte, Nachschlagewerk |
| Lietošanas termiņš: | k.A. / k.A. |
| Bibliotēka: | WBL |
| Pieejamība: | 1 Gabals (pieejams, pieejams nekavējoties, 0002538) |