| Meediumi liik: | Raamat |
| Pealkiri: | Die Herstellung und Beurteilung von Sauermilchquark |
| Teos: | Milchwirtschaftliche Lehrhefte |
| Author/Other person: | Dr. Karl Drewes |
| Autori lühend: | Dr. |
| Kirjastus: | Milchwirtschaftlicher Verlag Karl Mann, Hildesheim |
| Trükk: | ilmunud 1952 |
| Üheköiteline: | 32 Lehekülgi |
| Teema: | D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft |
| Keel: | German |
| Märksõnad: | Quark; Herstellung; Beurteilung; Sauermilch |
| Kategooriad: | Nachschlagewerk, Milchwirtschaft |
| Laenutustähtaeg: | - / - |
| Raamatukogu: | WBL |
| Saadavus: | 1 Arv (olemas, kohe olemas, 0005716) |
Copy No.![]() | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Loodud | Ostukuup. | Ostuhind | Borrowed by | 1 kuni 1 / 1 | |
| 0005716 | D.06-003 | - | - | - | - | |||