Meediumi liik: | Raamat |
Pealkiri: | ¬Die¬ Fleisch- und Wurstwarenherstellung |
Author/Other person: | Bechtold, Eduard |
Autori lühend: | Bec |
Kirjastus: | Matthaes Verlag, Stuttgart |
Trükk: | 21.-30. Tausend |
Üheköiteline: | 143 Lehekülgi |
Teema: | D | Nach 1945 » D.03 | Nach 1945 | Tierische Erzeugung |
Märksõnad: | Fleisch; Wurst; Herstellung |
Kategooriad: | Ratgeber, Nutztiere, Nachschlagewerk |
Laenutustähtaeg: | - / - |
Raamatukogu: | WBL |
Saadavus: | 1 Arv (olemas, kohe olemas, 0003008) |
Copy No. | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Loodud | Ostukuup. | Ostuhind | Borrowed by | 1 kuni 1 / 1 | |
0003008 | D.03-185 | - | - | - | - |