libreja
  • Otsing
    • Otsing
    • Book request
    • Kategooriad
    • Teema
  • KKK/spikker
    • FAQ / Help
    • ISBN-i otsing
  • Language selection
    • German
    • English
    • Spanish
    • Danish
    • Estonian
    • Finnish
    • Latvian
    • Norwegian
    • Russian
    • Swedish
  • Unustasite parooli?
  • Logi sisse

Mikrobiologie der Butter : Ein Handbuch für Milchwissenschaftler, Molkereifachleute, Studierende der Milchwirtschaft, Nahrungsmittelchemiker und Hygieniker

Meediumi liik:Raamat
Pealkiri:Mikrobiologie der Butter : Ein Handbuch für Milchwissenschaftler, Molkereifachleute, Studierende der Milchwirtschaft, Nahrungsmittelchemiker und Hygieniker
Band:46
Author/Other person:Demeter, Karl J.
Autori lühend:Dem
Kirjastus:Eugen Ulmer, Stuttgart
Trükk:ilmunud 1956
Üheköiteline:316 Lehekülgi
Teema:D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft
Märksõnad:Butter; Mikrobiologie
Kategooriad:Milchwirtschaft
Laenutustähtaeg:- / -
Raamatukogu:WBL
Saadavus:1 Arv (olemas, kohe olemas, 0002702)
  • Total
  • Available
  • Lent
  • Overdue
  • Reservations
  • Equipment
  • References
Copy No.ASCShelfmarkAddition to ShelfmarkLoodudOstukuup.OstuhindBorrowed by1 kuni 1 / 1
0002702 D.06-310-46   - - - -
lehekülje kohta

Partner: Karlsruher Institut für Technologie Center für Innovation und Entrepreneuship Erasmus for Young Entrepreneurs
Imprint - Andmekaitse