| Meediumi liik: | Raamat |
| Pealkiri: | ¬Die¬ Herstellung von Weichkäsen und halbfesten Schnittkäsen |
| Author/Other person: | Lempenauer, Hans |
| Autori lühend: | Lem |
| Kirjastus: | Volkswirtschaftlicher Verlag, Kempten |
| Trükk: | erw. 3. Aufl. des Büchleins , ilmunud 1949 |
| Üheköiteline: | 93 Lehekülgi |
| Teema: | D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft |
| Märksõnad: | Weichkäsen |
| Kategooriad: | Milchwirtschaft |
| Laenutustähtaeg: | - / - |
| Raamatukogu: | WBL |
| Saadavus: | 1 Arv (olemas, kohe olemas, 0002676) |
Copy No.![]() | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Loodud | Ostukuup. | Ostuhind | Borrowed by | 1 kuni 1 / 1 | |
| 0002676 | D.06-095 | - | - | - | - | |||