Meediumi liik: | Raamat |
Pealkiri: | ¬Die¬ Herstellung von Weichkäsen und halbfesten Schnittkäsen |
Author/Other person: | Lempenauer, Hans |
Autori lühend: | Lem |
Kirjastus: | Volkswirtschaftlicher Verlag, Kempten |
Trükk: | erw. 3. Aufl. des Büchleins , ilmunud 1949 |
Üheköiteline: | 93 Lehekülgi |
Teema: | D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft |
Märksõnad: | Weichkäsen |
Kategooriad: | Milchwirtschaft |
Laenutustähtaeg: | - / - |
Raamatukogu: | WBL |
Saadavus: | 1 Arv (olemas, kohe olemas, 0002676) |
Copy No.![]() | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Loodud | Ostukuup. | Ostuhind | Borrowed by | 1 kuni 1 / 1 | |
0002676 | D.06-095 | - | - | - | - |