| Meediumi liik: | Raamat |
| Pealkiri: | Vollständige Kartoffelküche. Anleitung zum Zubereiten der verschiedensten Kartoffelsuppen, Knödel,Nudel, Strudel, Pasteten, Gemüse, Salate etc. |
| Author/Other person: | Aabel, Maria |
| Autori lühend: | Aab |
| Kirjastus: | J. Rath, Backnang |
| Trükk: | 154.-160. Tausend |
| Üheköiteline: | 75 Lehekülgi |
| Teema: | C | 1545–1945 » C.06 | 1545-1945 | Hauswirtschaft und Garten |
| Märksõnad: | Zubereitung; Kartoffel |
| Kategooriad: | Kochbücher, Politik & Geschichte, Nachschlagewerk |
| Laenutustähtaeg: | - / - |
| Raamatukogu: | WBL |
| Saadavus: | 1 Arv (olemas, kohe olemas, 0000235) |
Copy No.![]() | Shelfmark | Addition to Shelfmark | Loodud | Ostukuup. | Ostuhind | Borrowed by | 1 kuni 1 / 1 | |
| 0000235 | C.06-116 | - | - | - | - | |||