libreja
  • Search
    • Search
    • Book request
    • Categories
    • Subject group
  • FAQ/Help
    • FAQ / Help
    • Check ISBN
  • Language selection
    • German
    • English
    • Spanish
    • Danish
    • Estonian
    • Finnish
    • Latvian
    • Norwegian
    • Russian
    • Swedish
  • Forgot password?
  • Login

Die Herstellung und Beurteilung von Sauermilchquark

Media type:Book
Short title:Die Herstellung und Beurteilung von Sauermilchquark
Act:Milchwirtschaftliche Lehrhefte
Author/Other person:Dr. Karl Drewes
Author's name abbreviation:Dr.
Publisher:Milchwirtschaftlicher Verlag Karl Mann, Hildesheim
Edition:published in 1952
Cover:32 pages
Subject group:D | Nach 1945 » D.06 | Nach 1945 | Milchwirtschaft
Language:German
Subject headings:Quark; Herstellung; Beurteilung; Sauermilch
Categories:Nachschlagewerk, Milchwirtschaft
Loan period:no data / no data
Library:WBL
Availability:1 copies (available, immediately available, 0005716)
  • Total
  • Available
  • Lent
  • Overdue
  • Reservations
  • Equipment
  • References
Copy No.ASCShelfmarkAddition to ShelfmarkEntry DatePurch. DatePriceBorrowed by1 to 1 from 1
0005716 D.06-003   - - - -
per page

Partner: Karlsruher Institut für Technologie Center für Innovation und Entrepreneuship Erasmus for Young Entrepreneurs
Imprint - Privacy