libreja
  • Search
    • Search
    • Book request
    • Categories
    • Subject group
  • FAQ/Help
    • FAQ / Help
    • Check ISBN
  • Language selection
    • German
    • English
    • Spanish
    • Danish
    • Estonian
    • Finnish
    • Latvian
    • Norwegian
    • Russian
    • Swedish
  • Forgot password?
  • Login

Vollständige Kartoffelküche. Anleitung zum Zubereiten der verschiedensten Kartoffelsuppen, Knödel,Nudel, Strudel, Pasteten, Gemüse, Salate etc.

Media type:Book
Short title:Vollständige Kartoffelküche. Anleitung zum Zubereiten der verschiedensten Kartoffelsuppen, Knödel,Nudel, Strudel, Pasteten, Gemüse, Salate etc.
Author/Other person:Aabel, Maria
Author's name abbreviation:Aab
Publisher:J. Rath, Backnang
Edition:154.-160. Tausend
Cover:75 pages
Subject group:C | 1545–1945 » C.06 | 1545-1945 | Hauswirtschaft und Garten
Subject headings:Zubereitung; Kartoffel
Categories:Kochbücher, Politik & Geschichte, Nachschlagewerk
Loan period:no data / no data
Library:WBL
Availability:1 copies (available, immediately available, 0000235)
  • Total
  • Available
  • Lent
  • Overdue
  • Reservations
  • Equipment
  • References
Copy No.ASCShelfmarkAddition to ShelfmarkEntry DatePurch. DatePriceBorrowed by1 to 1 from 1
0000235 C.06-116   - - - -
per page

Partner: Karlsruher Institut für Technologie Center für Innovation und Entrepreneuship Erasmus for Young Entrepreneurs
Imprint - Privacy